DJGiel – De Bruiloft DJ van Noord-Brabant, uw trouwfeest wordt absoluut een groot feest!

DJ Giel is uw professionele partner bij het verzorgen van feesten zoals bruiloften. Deze bruiloft dj maakt van elk trouwfeest een onvergetelijke avond. Een bruiloft is niet zomaar een feest, dat beseft deze trouwdj maar al te goed. De feestavond is de kroon op een feestelijke dag vol spanning, emotie en blijdschap. Op zo’n feest wil je dus niet zomaar een dj, maar één die zijn vak verstaat. Onze drive-in show is de perfecte avondvulling voor het feest van uw bruiloft. Zeker wanneer u het feest op een locatie in Noord Brabant geeft, is deze trouw dj de beste optie om van uw feest een onvergetelijke avond te maken.
Van het verzorgen van bruiloften heeft DJ Giel zijn specialiteit gemaakt, zo’n 80 procent van de boekingen bestaat uit het draaien op trouwfeesten. DJ Giel is daarbij ook dj in café’s, disco’s en dancings en uiteraard te boeken voor personeelsfeesten en bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea etc.

bruiloft dj brabant

Muziek

De muziek van de bruiloft dj is erg belangrijk voor het slagen van het feest. Dj Giel is een allround dj, dat wil zeggen dat hij de kwaliteit heeft om van alle genres en muzieksoorten een feest te maken. Samen met de klant bespreekt hij de avond en overlegt welke muziek het bruidspaar graag wil horen.
Door het persoonlijke gesprek met het bruidspaar, kan DJ Giel een hele prettige sfeer creëren op de avond waardoor het bruidspaar en hun gasten zich erg thuis voelen op het feest. Door het gebruik van uitsluitend professionele apparatuur van de beste kwaliteit, komt de muziek het best tot zijn recht. Doordat de lichtshow op de muziek wordt afgestemd, wordt uw bruiloft een grandioos feest waarvan nog lang over na gepraat zal worden.

Licht en geluid

Licht & geluid is naast de muziek van de bruiloft dj, enorm belangrijk om de juiste sfeer te creëren. DJ Giel entertainment heeft een speciale bruiloft show met voortreffelijk geluid, dat mooi klinkt op elk volume en met elke muzieksoort. Voor elke locatie kan het geluid afgestemd worden. Feesten in zalen, kroegen, tenten, tuinen, kelders, kastelen etc zijn allemaal geschikt voor een show van DJ Giel entertainment.
De bijbehorende lichtshow bestaat uit LED-spots van de nieuwste techniek, geen saaie lampen die af en toe knipperen, maar een muziek gestuurde show met verrassende effecten. Met de toevoeging van led-effecten en moving heads kunnen we op elk moment de juiste sfeer creëren. Van een flitsende lichtshow tot een sfeervol moment met romantische stralen.

Kortom een professionele bruiloft dj met muziek en een show van hoge Kwaliteit voor een betaalbare prijs en niet te vergeten een vriendelijke en persoonlijke benadering.